"Dacă te molipseşti de vreo boală, nu te deznădăjdui şi nu te împuţina cu duhul; ci mulţumeşte-I lui Dumnezeu, că El Se îngrijeşte ca prin această boală să-ţi facă un bine." (Avva Isaia Pustnicul)

Ingrediente
varză
usturoi
pătrunjel uscat
ulei
sare

Preparare
Varza se taie fideluţă, iar usturoiul se dă prin presă. Puneţi usturoi în funcţie de cantitatea de varză, eu pun cam 5-6 căţei mari de usturoi la o jumătate de varză de mărime medie. Amestecaţi într-un castron varza, usturoiul, uleiul şi pătrunjelul uscat. Săraţi după gust şi serviţi. Este o combinaţie care pare cel puţin ciudată, dar este foarte gustoasă şi deosebită. Poate fi consumată şi de sine stătătoare, nu ca garnitură, este suficient de săţioasă.

Reclame

Comments on: "Salată de varză cu usturoi şi pătrunjel" (2)

  1. yamiii! Interesant…

  2. Este cu adevărat foarte bună, mănânci şi nu te poţi opri.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: